Disclaimer

Indhold

Klinikvalg.dk er alene tiltænkt som en præsentation af klinikvalgs aktiviteter og er derfor kun beregnet til at give et overordnet billede af disse. Målsætningen er at indholdet på denne hjemmeside er så præcist og ajourført som muligt, men informationen er tilgængelig som det er, og klinikvalg kan ikke garantere rigtigheden, fuldstændigheden, aktualiteten, egnetheden eller gyldigheden af indholdet.

Vi forbeholder os desuden retten til at nedlægge hjemmesiden uden forudgående varsel.

Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesidens indhold er baseret på erfaringer, vurderinger og 3. parter.

Klinikvalg fratager sig ansvar i forbindelse med direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang eller brug af indholdet på denne hjemmeside, eller sider som denne hjemmeside linker til. Dette gælder uanset om hjemmesidens indhold er præcist eller komplet.

Denne hjemmeside indeholder links til tredjepart hjemmesider, over hvilke Klinikvalg ikke har kontrol over. Denne hjemmeside er på ingen måde ansvarlig for tilgængeligheden eller indeholdet af tredjeparts-hjemmesiderne.

Links & reklamer

Klinikvalg er et annoncefinansieret medie, og vi tjener vores penge ved at linke ud til samarbejdspartnere (ofte er dette klinikker) i form af de klinikker vi udvælger i vores artikler.

Hjemmesiden benytter affiliate marketing, sponsoreret markedsføring, klik annoncer og andre former for annoncering med det formål at skabe profit og med det formål at være i stand til at skabe indhold af høj kvalitet. Vi modtager altså en kommission, hvis du køber et produkt eller booker en konsultation hos en klinik, vi har henvist til. Annonceringen er altafgørende for at holde mediet i live.